Close
ATHENS ESCORTS GDE
Written by: kinkymarina on 1 Μαρτίου 2017

zodia-staseis-sex

Ζώδια και στάσεις στο σεξ!

Οι στάσεις στο σεξ είναι φυσικά ιδιοσυγκρασιακές και το τι γουστάρει κάθε ζώδιο στο σεξ είναι προσωπική υπόθεση, όμως λίγο πολύ όλα τα ζώδια έχουν κάποιες ομοιότητες αλλά και διαφορές, για να δείτε ποιες, διαβάστε παρακάτω.

Τι γουστάρει κάθε ζώδιο στο σεξ

Ώρα να δούμε τι θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ. Ποια στάση προτιμάει και τι του αρέσει να του κάνουν στο κρεβάτι. Εσείς είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε με μία όμορφη Τοξοτίνα που τα δίνει όλα;

Τελικά να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλες έχουν τον σωστό τρόπο για να τις χειρίζεστε. Διαβάστε παρακάτω όλα τα κόλπα και κάντε τους ένα γ…… που θα τους μείνει αξέχαστο!

Κριός

Το κριάρι γουστάρει αγριάδες στο κρεβάτι και δεν κάθεται ήσυχα. Πιάστε την από τα μαλλιά, γυρίστε την στα τέσσερα και φερθείτε της έτσι όπως επιθυμεί.

Ταύρος

Αισθησιακό ζώδιο, λατρεύει τα χαμηλά φώτα και το ρομαντισμό. Προτιμήστε την ιεραποστολική στάση με εσάς από πάνω. Για καλύτερη διείσδυση ανεβάστε τα πόδια της πάνω στους ώμους σας και το τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη της.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι φωτιά στο κρεβάτι και θέλει τα πάντα να γίνονται γρήγορα. Θέλει να την αγγίζετε παντού, αφού τα χέρια είναι η αδυναμία της. Προτιμήστε μια παραλλαγή της στάσης στα 4, ξαπλώστε την μπρούμυτα και μπείτε βαθιά από πίσω της.

Καρκίνος

zodia-staseis-sex

Το γλυκό Καρκινάκι, δεν είναι και τόσο ήσυχο στο κρεβάτι. Αφού της αρέσουν α πρωτότυπα πράγματα και όχι τα τόσο συμβατικά. Ξαπλώστε την πάνω στο τραπέζι της κουζίνας έτσι ώστε να υπάρχει οπτική επαφή, ανοίξτε τα πόδια της κ μπείτε αργά και βαθιά μέσα της αυξάνοντας λίγο τον ρυθμό εναλλάξ.

Λέων

Μία σέξι Λιονταρίνα είναι ήρεμη στο κρεβάτι και αγαπάει απλές και άνετες στάσεις. Προτιμήστε να την κάνετε να κάτσει πάνω  σας ενώ θα είστε ήδη καθισμένος σε μια καρέκλα. Έτσι ερεθίζετε ταυτόχρονα και την κλειτορίδα της που την τρελαίνει.

Παρθένος

Είναι σπαστικός με την καθαριότητα και γενικά δε θέλει να λερώνει ούτε στο σεξ. Έχει όμως απαιτητικές ορέξεις στο κρεβάτι. Η καλύτερη της στάση είναι στα τέσσερα αλλά με τα πόδια στο αέρα. Δεν είναι εύκολο να το πετύχετε, γι’ αυτό βάλτε της ένα μαξιλάρι να στηρίζει το κεφάλι της και προσοχή, ίσως κουραστείτε να τις κρατάτε τα πόδια ψηλά.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να κυριαρχεί η ισορροπία ακόμη και στο κρεβάτι του. Κάθισε στο κρεβάτι λοιπόν και βάλε την να κάτσει πάνω σου, έχοντας τα γόνατα τυλιγμένα γύρω από τη μέση σου. Σιγά σιγά ξάπλωσε την πάνω στα πόδια σου φιλώντας την στο στήθος. Θα ξετρελαθεί.

Σκορπιός

Ο αγαπημένος μας Σκορπιός, δεν κουράζεται ποτέ. Γι΄αυτό και προτιμά γενικά τις όρθιες στάσεις. Της αρέσει  να τη στήνεις στο τοίχο και να την πάρεις από πίσω. Ή στην πόρτα του σπιτιού, ακόμη και μέσα στο ασανσέρ για ένα γρήγορο στα όρθια δε θα πει όχι.

Τοξότης

Η Τοξοτίνα άγρια και ατίθαση στο κρεβάτι, ζητά στάσεις που θα την κάνουν να χάνεται με πολλαπλούς οργασμούς. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και βάλε την από πάνω σου αλλά με γυρισμένη την πλάτη σε εσένα. Εκεί τα χέρια σου, καθώς την πηδάς,  είναι ελεύθερα για να ασχοληθείς με τα σέξι οπίσθια της που αποτελούν την ερωτογενή της ζώνη.

Αιγόκερως

Μια Αιγόκερως αποτελεί τη μηχανή του σεξ για τον ζωδιακό κύκλο. Ακούραστη, αχόρταγη, τα θέλει όλα δικά της. Θέλει να νιώθει βαθιά διείσδυση αλλά να έχει και τον έλεγχο δικό της. Προτίμησε την ιεραποστολική στάση με τα πόδια της να ακουμπάνε στο στήθος σου.

Υδροχόος

Με μία Υδροχόο στο κρεβάτι, όρεξη να έχεις να κάνεις σεξ συνέχεια γιατί από φαντασία σκίζει. Γουστάρει τα παιχνίδια ρόλων, της αρέσει να δοκιμάζει νέες στάσεις αλλά επίσης της αρέσουν τα παιχνίδια με τα πόδια καθώς αποτελεί την ερωτογενή της περιοχή. Κάνε τα πόδια της να ανοίξουν με εκείνη ξαπλωμένη από κάτω. Πάρε το ένα της πόδι, βάλε το στον ώμο σου και χάιδευε το όσο κάνετε σεξ.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς ξέρουν πολύ καλά τη σημασία του παιχνιδιού στο κρεβάτι αλλά και την οπτική επαφή που πρέπει να έχουν οι σύντροφοι μεταξύ τους. Προτιμήστε να το κάνετε στη στάση κουτάλι, με τα πρόσωπά σας αντικριστά. Τα κορμιά σας να ακουμπάνε το ένα με το άλλο έτσι ώστε να της ερεθίζετε και την κλειτορίδα.

Δείτε περισσότερα για σχέσεις και σεξ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment