Close
Written by: ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΨΑΛΗ on 23 Μαΐου 2023

σεξ για πρώτη φορά

Σεξ για πρώτη φορά!

 

Το σεξ για πρώτη φορά είναι νευρικό και μπερδεμένο. Όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε εκ των προτέρων σεξ! Εδώ είναι μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμα.

Χωρίς ένα καλό σεξουαλικό σεξουαλικό μάθημα για το πώς να κάνετε σεξ, ή ακόμα και μια ξεκάθαρη κατανόησή του, οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν πίσω όταν έχασαν την παρθενία τους με μια ανατριχίλα. Σίγουρα, προορίζεται να είναι μια όμορφη και αξέχαστη εμπειρία, αλλά για πολλούς ανθρώπους, απλά δεν λειτουργεί έτσι.

Ο λόγος είναι επειδή το σεξ δεν είναι όπως στις ταινίες. Τα πράγματα πάνε στραβά, λες κάτι ανόητο, κάνεις έναν περίεργο θόρυβο ή κάτι στριμώχνει και κανείς δεν ξέρει τι να πει ή να κάνει.

Βασικά, όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα σεξ πριν φτάσει η μέρα, αλλά δεν είναι κάτι που σας διδάσκουν στο σεξ!

Ασκούμε τόση πίεση στους εαυτούς μας για να κάνουμε την πρώτη φορά τέλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι έτσι.

Σίγουρα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η πρώτη σας φορά είναι με κάποιον που σας ενδιαφέρει και ότι είστε απόλυτα έτοιμοι – κάτι που είναι πάντα κάτι που πρέπει να κάνετε. Ωστόσο, τα υπόλοιπα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναζήσει, οπότε πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πάει χωρίς πρόβλημα;

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για σεξ για πρώτη φορά και τον οδηγό της παρθένας για να το κάνετε αν ετοιμάζεστε για αυτό σύντομα!

Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας έχει κάνει σεξ στο παρελθόν, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο πιο έμπειρος άνθρωπος στον κόσμο θα συναντήσει περίεργους θορύβους και περίεργες εκφράσεις του προσώπου.

Το σεξ δεν είναι ποτέ τέλειο, αλλά πρέπει να αγκαλιάζεις την παραξενιά και να αγαπάς κάθε δευτερόλεπτό του ανεξάρτητα.
Γιατί το σεξ για πρώτη φορά είναι τόσο περίεργο

Πιθανότατα έχουμε εφηβικά δράματα που φταίμε για τη δημιουργία του σεξ για πρώτη φορά σε κάτι που καταστρέφει τη γη και συγκινεί. Σε αυτές τις παραστάσεις, είναι πάντα τόσο τέλειο που συγκινεί το ζευγάρι νεαρών ερωτευμένων σε κλάματα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν ξέρουν πραγματικά πώς λειτουργεί το σεξ για πρώτη φορά, τα μόνα δάκρυα που χύνονται είναι δάκρυα ανακούφισης ή αμηχανίας.

Δεν θέλουμε να το κάνουμε να φαίνεται ότι το σεξ για πρώτη φορά θα είναι τρομερό ή ακόμα και αξιοζήλευτο, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πιθανότατα δεν θα είναι σαν κάτι που βλέπετε σε μια ρομαντική κωμωδία.

Το σεξ για πρώτη φορά είναι περίεργο. Κάποιος βάζει κάτι μέσα σε άλλο άτομο και δεν έχει ξαναγίνει και είναι απλά… περίεργο. Δεν νομίζεις; Όταν σκέφτεσαι πραγματικά το σεξ και τι είναι, είναι αρκετό για να σε κάνει να μην το θέλεις καθόλου.

Τα καλά νέα είναι ότι βελτιώνεται. Πολύ καλύτερα. Επομένως, μην ανησυχείτε αν η πρώτη σας φορά δεν είναι η υπέροχη εμπειρία που θα θέλατε να είναι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βιώσατε κάτι για το οποίο ήσασταν έτοιμοι και ελπίζουμε ότι ήταν με έναν σύντροφο που σας ένοιαζε.

Για μερικούς ανθρώπους, αυτό δεν ισχύει. Αν είσαι εσύ και είσαι καλά με αυτό, είναι επίσης καλό.

Δεν υπάρχουν δικαιώματα και λάθη σε αυτό, απλά ό,τι νιώθετε άνετα και έτοιμοι. Με την προϋπόθεση ότι είναι όλα νόμιμα, φυσικά.

20 πράγματα που πρέπει να μάθετε στο σεξ για πρώτη φορά

Όταν κοιτάς πίσω την πρώτη σου φορά, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελες να γνωρίζεις. Είναι το ίδιο για όλους. Κάνετε μια δημοσκόπηση με τους ανθρώπους και τους ρωτάτε αν η πρώτη τους φορά ήταν τέλεια και στοιχηματίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα σας πει «όχι».

Αυτό συμβαίνει επειδή απλά δεν γνωρίζετε αρκετά για όλα αυτά και δεν έχετε ξαναζήσει αυτό το πολύ σοβαρό πράγμα.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν σας διδάσκουν στο σεξ για πρώτη φορά που μάλλον πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε. Λοιπόν, ας δούμε τις δικές μας ειδικές στο σεξ, athens escorts και ας σας οπλίσουμε με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε προτού αποφασίσετε αν θέλετε να το κάνετε ή να περιμένετε λίγο ακόμα.

1. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κάνετε σεξ

Είναι αλήθεια, όταν πρόκειται για το πρώτο έτος του λυκείου, νιώθετε πίεση να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ειλικρινά, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που χάνουν την παρθενία τους όταν είναι στα είκοσί τους και πάνε καλά.

Απλώς κάντε το όταν νιώσετε ότι είστε έτοιμοι.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μείνετε έγκυος ή να καταλήξετε έγκυος όταν δεν είστε πραγματικά προετοιμασμένοι. Αυτό είναι ένα προφανές μάθημα στο σεξ για πρώτη φορά.

Μην αισθάνεστε πιεσμένοι μόνο και μόνο επειδή η κοινωνία σας κάνει να πιστεύετε ότι έπρεπε να το έχετε κάνει πριν από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν παίρνετε πιστοποιητικό ή αισθάνεστε διαφορετικά την επόμενη μέρα, εμπιστευτείτε μας.

2. Μπορείτε να σταματήσετε όποτε θέλετε

Υπάρχει αυτή η υπόθεση ότι αν δεν απολαμβάνεις το χρόνο σου κατά τη διάρκεια του σεξ για πρώτη φορά, πρέπει να το περάσεις μέχρι το τέλος γιατί είναι αγενές.

Εντάξει, σίγουρα, μπορεί να τσιμπήσει λίγο τον εγωισμό του ατόμου όταν του λέτε να σταματήσει, αλλά θα το ξεπεράσει. Αν δεν περνάς καλά! Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις.

Η αναμονή δύο λεπτών περισσότερο δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι εσείς και αυτό το άτομο δεν συνδέεστε σε σεξουαλικό επίπεδο. Δεν λέμε ότι είναι κακοί στο σεξ, απλώς το στυλ σου δεν ταιριάζει με το δικό τους.

Κόψτε το λοιπόν. Ομοίως, αν απλά δεν αισθάνεστε άνετα, έχετε περισσότερα από τα δικαιώματά σας να πείτε «απλώς σταματήστε». Χωρίς ερωτήσεις.

3. Δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεστε με μια σεξουαλική ζωή χωρίς προκαταρκτικά παιχνίδια

Το σεξ είναι έντονο και παθιασμένο και ακατάστατο. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνήθως σπεύδουν σε αυτό το μέρος ξεχνώντας τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι αυτό που δημιουργεί την ένταση, και αν απλώς πηδήξεις στην πραγματική πράξη του σεξ για πρώτη φορά, μπορεί να φανεί κάπως επίπεδη. Για να μην αναφέρουμε για τα κορίτσια, η έλλειψη προκαταρκτικού παιχνιδιού δεν κάνει το σεξ για πρώτη φορά τόσο άνετο τις περισσότερες φορές.

Το προκαταρκτικό παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε ο ένας το σώμα του άλλου και σας διεγείρει και τους δύο.

Ξέρετε πότε κάνει κρύο έξω και πρέπει να ζεστάνετε το αυτοκίνητό σας πριν το οδηγήσετε; Σκεφτείτε το προκαταρκτικό παιχνίδι ως τη στιγμή που το αυτοκίνητό σας ζεσταίνεται. Θυμάστε πόσο υπέροχο είναι να κάθεσαι μέσα σε ένα ζεστό αυτοκίνητο; Ακριβώς.

4. Δεν αφορά μόνο το πέος

Ίσως σκεφτείτε το σεξ… μιλάμε για τα πέη. Όχι πραγματικά. Πολλοί άνδρες έχουν εμμονή με το πέος τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Τούτου λεχθέντος, τείνουν να αγνοούν τον σύντροφό τους και να επικεντρώνονται μόνο στην ευχαρίστηση του πέους τους.

Λοιπόν, άνδρες – εστιάστε την προσοχή σας σε αυτήν. Οι γυναίκες – προσέχετε το πέος του, αλλά να τον κατευθύνετε και στον κόλπο σας – αφήστε τον να εξερευνήσει. Το σεξ για πρώτη φορά είναι αμφίδρομος δρόμος. Πρέπει και οι δύο να το απολαύσετε εξίσου.

5. Εκμεταλλευτείτε τα δάχτυλά σας

Έχετε δύο χέρια και δέκα δάχτυλα, μην μας κάνετε καν να ξεκινήσουμε για τις δυνατότητες που έχετε με αυτά. Τα χέρια σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μπορούν να πιάσουν, να αγγίξουν, να σφίξουν – είναι το απόλυτο εργαλείο. Επομένως, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας είτε για να δακτυλώσετε το κορίτσι σας είτε για να τρίψετε το πέος του άντρα σας. Αφήστε τα δάχτυλά σας να μιλήσουν.

6. Μην ντρέπεστε, πρόκειται για απόλαυση!

Μερικές φορές οι άνθρωποι φοβούνται να απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια του σεξ για πρώτη φορά. Ανησυχούν για το τι θα σκεφτεί το άλλο άτομο ή αν είναι περίεργο. Αλλά είναι σεξ. Υποτίθεται ότι είναι άγριο και αισθησιακό.

Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε πραγματικά να αφεθείτε σε έναν ασφαλή χώρο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε.

Να θυμάστε, ότι το σεξ για πρώτη φορά υποτίθεται ότι έχει να κάνει με την απόλαυση και αν εστιάζετε σε αυτό που σκέφτεται ο άλλος, δεν πρόκειται να το απολαύσετε.

7. Χρησιμοποιήστε το στόμα σας

Έχουμε ήδη μιλήσει για το γεγονός ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, αλλά αφήστε το στόμα σας να ασχοληθεί και με τη δράση! Θέλεις να σε φιλήσουν, να σε γλείψουν, να σε δαγκώσουν – να σε γευτούν. Το κάνει και ο σύντροφός σας.

Επομένως, μην φοβάστε να γλείψετε το λαιμό του συντρόφου σας ή να δαγκώσετε τα αυτιά του. Αν δεν τους αρέσει, θα σας το πουν, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Το σεξ για πρώτη φορά είναι τελικά πειραματισμός!

8. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη με στάσεις σεξ

Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες έχουν τις παραδοσιακές στάσεις του σεξ: ιεραπόστολικό, καουμπόισσα ή γυναίκα από πάνω. Αυτές είναι στάσεις που είναι οι πιο συνηθισμένες, ωστόσο, θα πρέπει να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τις σεξουαλικές στάσεις.

Γι’ αυτό το σεξ σεξ θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ακόμα κι αν οι στάσεις τελικά δεν λειτουργούν, ανακατέψτε το και δοκιμάστε μερικές νέες. Θα βελτιώσουν τη δημιουργικότητα, την ευελιξία και την αυτοπεποίθησή σας.

Ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις αν σου αρέσει κάτι αν δεν του δώσεις μια δίνη!

9. Μην υποτιμάτε ποτέ το στοματικό σεξ

Η διείσδυση είναι μεγάλη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ωστόσο, το να σε γλύφει μια γυναίκα ή ένας άντρα είναι μια εντελώς άλλη ευχαρίστηση. Μην φοβάστε να γλύψετε τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού ή του σεξ για πρώτη φορά.

Πιθανότατα θα απολαύσουν ένα μικρό διάλειμμα και θα απολαύσετε να τους ευχαριστηθείτε. Χρησιμοποιήστε το στόμα, τα χέρια, τα πόδια σας – ό,τι τα ενεργοποιεί, και χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

10. Μπορείς να πάθεις ΣΜΝ ακόμα και με προφυλακτικό

Μας έχουν μάθει ότι τα προφυλακτικά είναι βασικά η θεραπεία για τα πάντα. Εάν δεν θέλετε να μείνετε έγκυος ή να προσβληθείτε από ΣΜΝ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό. Δεν περιμένατε να το ακούσετε αυτό στο σεξ για πρώτη φορά, σωστά;

Ωστόσο, δεν είναι απολύτως αλήθεια ότι τα προφυλακτικά σας εμποδίζουν να κολλήσετε οποιοδήποτε ΣΜΝ. Ασθένειες όπως ο HPV ή ο έρπης μπορούν να μεταδοθούν μέσω της επαφής δέρματος με δέρμα.

11. Τα σπασμένα πέη είναι ένα πράγμα

Κυρίες, μάλλον δεν θα καταλάβετε τον πόνο. Ωστόσο, παιδιά, λυπούμαστε πραγματικά. Τα σπασμένα πέη είναι ένα πράγμα. Δεν υπάρχει πραγματικό οστό στο πέος, ωστόσο, όταν ακούτε έναν ήχο που χτυπάει, αυτό είναι το κάταγμα του tunica albuginea.

Ανάλογα με το πώς έχει τραυματιστεί, το πέος είτε θα αιμορραγεί, είτε θα μελανιάσει ή θα πρηστεί. Πιθανότατα θα πηγαίναμε στα επείγοντα γρήγορα αν ήμασταν στη θέση σας.

12. Ένα κορίτσι μπορεί να μείνει έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου

Ναι, ξέρουμε, πιστεύεις ότι μια εβδομάδα αιμορραγίας είναι αρκετό βασανιστήριο, αλλά ανακαλύπτεις ότι μπορείς να μείνεις έγκυος ενώ έχεις περίοδο. Εξαρτάται πραγματικά από τον ατομικό σας κύκλο.

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να μείνετε έγκυος, ειδικά εάν έχετε ακανόνιστη περίοδο. Λυπούμαστε που οι escorts είναι φορέας κακών ειδήσεων στο σεξ για πρώτη φορά, αλλά αυτή είναι η ζωή, δυστυχώς.

13. Έχετε πονοκέφαλο μετά το σεξ για πρώτη φορά;

Εάν έχετε καταλήξει με πονοκέφαλο μετά το σεξ για πρώτη φορά, δεν είστε μόνοι. Στην πραγματικότητα, 1 στους 100 ανθρώπους υποφέρουν από αυτό, οπότε μην ντρέπεστε να το πείτε. Ναι, οι άνθρωποι μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν «σεξ για πρώτη φορά που εκπλήσσει το μυαλό». Δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται.

14. Πραγματικά αποκτάς αυτή τη λάμψη μετά το σεξ

Όχι, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη, ωστόσο, αποκτάς υπέροχη λάμψη. Η λάμψη μετά το σεξ για πρώτη φορά είναι όμορφο πράγμα. Έχετε ιδρώσει όλες τις τοξίνες σας, έχετε απελευθερώσει την ωκυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της αγάπης, από το σύστημά σας και είστε ψυχικά και συναισθηματικά ισορροπημένοι τώρα.

Αν φαίνεται ότι μόλις βρεθήκατε στο σύννεφο 7, είναι επειδή ήσασταν.

15. Αλλεργία στα πέη;

Υπάρχει και αυτό, λένε οι escorts in Athens! Εντάξει, δεν μπορείς να είσαι αλλεργικός στο πραγματικό πέος. Ωστόσο, μπορεί να είστε αλλεργικοί στο σπέρμα. Ονομάζεται σύνδρομο ασθένειας μετά τον οργασμό (POIS) και μπορεί να εμφανιστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες!

Μετά από έναν οργασμό, το άτομο μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα γρίπης – και το σεξ για πρώτη φορά δεν εξαιρείται.

16. Το να είσαι πάντα προετοιμασμένος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η διάθεση. Εάν είστε σε σχέση, το σεξ για πρώτη φορά μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Τι θα κάνετε αν βασίζεστε στα προφυλακτικά και δεν έχετε; Ποτέ μα ποτέ μην το επιχειρήσετε χωρίς.

Σε αυτή την περίπτωση, το να κρατάτε μερικά εφεδρικά στο πορτοφόλι σας είναι μια εξαιρετική ιδέα. Όχι, δεν είναι πρόστυχο, είναι απολύτως φυσιολογικό και απολύτως λογικό. Παιδιά, κρατήστε και ένα εφεδρικό στο πορτοφόλι σας!

17. Το Lube θα κάνει τη σεξουαλική σας ζωή πολύ καλύτερη

Μπορεί να πιστεύετε ότι το λιπαντικό είναι κάτι που χρησιμοποιούν οι γυναίκες όταν είναι λίγο στεγνές εκεί κάτω και ναι, το κάνουν.

Ωστόσο, το λιπαντικό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει και να μας εμπιστευτεί, αφού το χρησιμοποιήσετε, δεν θα επιστρέψετε ποτέ. Αυτή η επιπλέον ολίσθηση στο σεξ για πρώτη φορά είναι πολύ καλή.

18. Κορίτσια, κάντε τσίσα μετά το σεξ

Μπορεί να σπάσει τη ρομαντική λάμψη, αλλά πιστέψτε μας, μια ουρολοίμωξη θα έκανε περισσότερα από αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε στην τουαλέτα για να κατουρήσετε μετά το σεξ και θα μειώσετε τις πιθανότητές σας τυχόν βακτήρια να αποφασίσουν να μετατραπούν σε μόλυνση. Είναι υπέροχο να είσαι κορίτσι, έτσι δεν είναι;

19. Πιθανότατα δεν θα έχετε οργασμό την πρώτη φορά

Τώρα παιδιά, ναι, είναι πιθανό να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι τύποι τείνουν να το κάνουν αυτό και βλέπουμε τις πραγματικές αποδείξεις. Ωστόσο, κυρίες, μην πιστεύετε τη διαφημιστική εκστρατεία.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ και οι περισσότερες δεν μπορούν μόνο μέσω της διείσδυσης. Μερικές γυναίκες χρειάζονται πολύ χρόνο και πολλή διέγερση της κλειτορίδας για να φτάσουν κοντά στον οργασμό.

Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο περισσότερο θα μάθετε τι σας απογοητεύει. Επομένως, μην πανικοβληθείτε αν την πρώτη ή τις πρώτες φορές δεν πλησιάσετε πραγματικά. Απλώς συνέχισε την εξάσκηση!

20. Το σεξ και η αγάπη είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα

Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πει ότι πρέπει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά με τον σύντροφό σας αν τον αγαπάτε, λέει ψέματα. Είναι απολύτως πιθανό να είσαι τελείως ερωτευμένος με κάποιον και να μην κάνεις σεξ.

Μπορεί να μην κάνεις ποτέ σεξ, μπορεί να το κάνεις σπάνια ή μπορεί να το κάνετε σαν κουνέλια. Είναι μια τόσο προσωπική συμφωνία. Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στην τηλεόραση.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά μόνο όταν είστε έτοιμοι – μπορείτε ακόμα να αγαπάτε κάποιον και να αναπτύσσετε τη σχέση σας χωρίς να παίζετε κρυφτό.

Έχουμε την αίσθηση ότι ο δάσκαλος του σεξ σας δεν σας είπε ούτε τα μισά από αυτά. Αν συμβαίνει αυτό, ελπίζουμε να σας άρεσε ο οδηγός των escorts για σεξ για πρώτη φορά. Αυτή η γνώση θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση και επίγνωση.

Δείτε περισσότερα για Athens Escorts:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment