Close
Written by: ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΨΑΛΗ on 8 Απριλίου 2019

oi-10-entoles-tou-kalou-sex

Οι 10 εντολές του καλού σεξ

Από τον τρόπο που επικοινωνείτε, μέχρι την διάθεσή σας να δοκιμάσετε νέες στάσεις και προτάσεις, υπάρχουν ουκ ολίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Ξεκινήστε από σήμερα!

Πραγματοποίησε τις καυτές σου φαντασιώσεις και απόλαυσε στιγμές ηδονής και απόλυτου έρωτα με μια από τις αγαπημένες σου call girl και ζήσε πραγματική νύχτα γεμάτη έρωτα.

1. Περισσότερος χρόνος στην κρεβατοκάμαρα

Αν με τον σύντροφό σας συναντιέστε στο κρεβάτι μόνο και μόνο για να κοιμηθείτε καιρός να αλλάξετε συνήθειες. Όταν το βράδυ έρχεται η ώρα να χαλαρώσετε, αντί να ξαπλώσετε στον καναπέ για να δείτε τηλεόραση, κατευθυνθείτε στην κρεβατοκάμαρα, στην οποία καλό είναι να μην υπάρχει τηλεόραση.

Δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε να κάνετε σεξ, αν δεν έχετε τέτοια διάθεση, αλλά έστω το να ξαπλώσετε παρέα στα αφράτα μαξιλάρια σας, με χαμηλό φωτισμό, για κουβεντούλα, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

2. Σεξ με τα φώτα ανοιχτά

Να είστε περήφανη για το σώμα σας, να το καμαρώνετε και να αφήνετε και τον σύντροφό σας να το καμαρώνει. Δεν θέλετε φώτα ορθάνοιχτα; Ανάψτε κεριά ή κάποιο λαμπατέρ με χαμηλό φωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζετε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, γιατί έτσι δημιουργείται ακόμα περισσότερη οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.

3. Δοκιμάστε νέες στάσεις

Είναι πολύ εύκολο να σας καταβάλλει η ρουτίνα όταν κάνετε σεξ. Άλλωστε, ξέρετε πως όταν είστε από πάνω έρχεστε πιο εύκολα σε οργασμό, οπότε γιατί να μην πάτε κατευθείαν σε αυτή τη στάση; Ακολουθώντας, όμως, κάθε φορά την πεπατημένη πολύ σύντομα θα βαρεθείτε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, όταν υπάρχουν τόσες νέες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε τις οποίες μπορείτε να δείτε μία προς μία εδώ και εδώ.

4. Μην προσποιείσαι οργασμούς

Για κάποιες γυναίκες ο οργασμός είναι υπόθεση πέντε λεπτών, όμως κάποιες άλλες θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο ή συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι ανάγκη, είτε επειδή θέλετε να επιταχύνετε την κατάσταση για να κοιμηθείτε είτε για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σας, να προσποιηθείτε ότι ήρθατε σε οργασμό.

Πείτε του απλά ότι δε νομίζω να το καταφέρουμε απόψε και ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι εκείνο το σημείο! Είναι προτιμότερο από το να πείτε ψέματα.

5. Βρείτε το σημείο G

Το σημείο G είναι ένα υπέρ ευαίσθητο σημείο στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας σχεδόν στο πίσω μέρος του αφαλού, το οποίο εφόσον διεγερθεί μπορεί να προσφέρει πρωτόγνωρη σεξουαλική απόλαυση.

Μπορεί, εφόσον το ενεργοποιήσετε, να ανακαλύψετε ότι συνεχίζετε να προτιμάτε την κλειτοριδική διέγερση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το δοκιμάσετε! Και αν δυσκολευτείτε να εντοπίσετε το σημείο αυτό με τα δάχτυλα, ένα ερωτικό βοήθημα ελαφρώς κεκλιμένο στο πάνω μέρος του θα σας βοηθήσει. Ανακαλύψτε το!

Πραγματοποίησε τις φαντασιώσεις σου με μια καυτή call girl και ζήσε απίστευτες στιγμές ερωτά.

Δείτε περισσότερα για συμβουλές για σεξ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment