Close
Written by: ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΨΑΛΗ on 21 Μαρτίου 2019

4 Βήματα στο σεξ για να καεί το μυαλό της αγαπημένης σας-1

4 Βήματα στο σεξ για να καεί το μυαλό της αγαπημένης σας

Η αληθινή αγάπη μπορεί να διαρκεί για πάντα. Αλλά μια επιτυχημένη ρομαντική σχέση χρειάζεται περισσότερο από την αληθινή αγάπη και ρομαντισμό για να διαρκέσει για πάντα. Χρειάζεται φλογερό πάθος και άγριες σεξουαλικές εμπειρίες! Όσο η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στο ρομαντισμό, το σεξ παίζει επίσης ένα κύριο ρόλο που είναι εξίσου σημαντικός στην καθημερινότητά μας.

Άμα νομίζετε ότι δοκιμάσατε όλους τους τρόπους για να την τρελάνετε και δεν είδατε αποτέλεσμα δοκιμάστε  να ζήσετε ένα μοναδικό ραντεβού με μια call girl για να σας αποδείξουμε πως δεν κάνετε κάποιο λάθος. Μάλλον είστε στον σωστό δρόμο και ο ρόλος του άνδρα κυνηγού σας ταιριάζει απόλυτα απλός ο έρωτας σας ίσως δεν είναι για εσάς.

Στην αρχή, δεν μπορείτε να κρατηθείτε με την ερωμένη σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Αλλά καθώς η σχέση μεγαλώνει, το σεξ μπορεί να αρχίσει να φαίνεται περισσότερο σαν μια συνηθισμένη υποχρέωση, αν δεν έχετε δημιουργήσει τρόπους για να κάνετε το σεξ να αισθάνεται πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον.

Βήμα 1. Μιλήστε για το σεξ 

Αν θέλετε να απολαύσετε σεξ και να έχετε μια συναρπαστική σχέση που είναι ζωντανή με τη σεξουαλική ενέργεια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι να εκφράσετε τον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με την ερωμένη σας και ανοίξτε το μυαλό σας ο ένας στον άλλο. Η κοινωνία μπορεί να έχει άλλη άποψη ή να ενοχληθεί αν μιλάτε για παράδειγμα για την ιεραποστολική θέση στο κρεβάτι.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι, όπως οι άνθρωποι, τα μυαλά μας είναι γεμάτα από σεξουαλικές φαντασιώσεις και αποκλίνουσες σκέψεις. Και δοκιμάζοντας κάτι νέο στο κρεβάτι ή μιλάμε για μια νέα σεξουαλική επιθυμία είναι κάτι που όλα τα ζευγάρια πρέπει να επιδοθούν.

Βήμα 2. Δώστε παθιασμένα φιλιά

Έχει καταλάβει ότι ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο. Εάν εσείς και η σύντροφός σας μπορείτε να τονώσετε το μυαλό του άλλου, η μονότονη ρουτίνα του σεξ θα αρχίσει αμέσως να φαίνεται ξανά σέξι και ζωντανή.

Και μια ώρα καθημερινά που θα αφιερώνετε στο σεξ θα μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο άγριο και πολύ απολαυστικό! Ο ευκολότερος τρόπος για να ανοίξετε το μυαλό σας και να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις μαζί είναι μιλώντας για αυτό ενώ κάνετε σεξ.

Ο ερωτάς μας και η αγάπη μας ανοίγει το μυαλό και μας ωθεί να ξεφορτωθούμε τις αναστολές μας. Είμαστε πιο ανοιχτοί, ειλικρινείς και σέξι όταν μιλάμε για σκέψεις που έχουμε στο μυαλό μας ενώ κάνουμε σεξ.

Βήμα 3. Αποκτήστε παιχνίδια

Η χρήση παιχνιδιών στο κρεβάτι δεν είναι τίποτα τρομακτικό η παρεξηγημένο να ντρέπεστε και να αισθάνεστε περίεργα. Τα σεξουαλικά παιχνίδια έχουν εξελιχθεί πολύ και μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και για τους δυο σας όταν κάνετε σεξ. Και αν οι οργασμοί δεν είναι αρκετοί για έναν η παραπάνω λόγους, τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν να βγάλουν και μερικές μυστικές επιθυμίες και πολλούς ευχάριστους οργασμούς!

Βήμα 4. Κάντε σέξι ήχους

Όταν γενικά κάνετε σεξ με την αγαπημένη σας, πώς μπορείτε να δείτε αν η κοπέλα σας βγάζει σέξι ήχους, και αν υπάρχουν γενικότερα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να παρατηρήσετε πως αναπνέει η να παρατηρήσετε τα ουρλιαχτά της.

Και μην ξεχνάτε πως μπορεί να ενθουσιάζει πολύ περισσότερο ακόμη και την ίδια όταν ακούει εσένα να αναστενάζεις από την ηδονή, δοκίμασε μόνο μην κάνεις θέατρο.Όταν κάνετε σεξ με την αγάπη σας, πρέπει να αισθάνεστε αρκετά άνετα για να φωνάζετε και να βγάλετε όλους τους αναστεναγμούς.

Η ιδέα της σεξουαλικής οικειότητας αλλάζει συνεχώς για εμάς. Σε ένα σημείο της ζωής, είμαστε λαχτάρα για αυτό. Και σε ένα άλλο σημείο, υποθέτουμε πονοκεφάλους για να το αποφύγουμε. Θα δείτε αυτό το είδος συμπεριφοράς σε πολλές σχέσεις.

Αφήστε τα προβλήματα της καθημερινότητας και απολαύστε ατελείωτες νύχτες ηδονής και έρωτα με την αγαπημένη σου call girl.

Δείτε περισσότερα για συμβουλές για σεξ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment